PROJECTES

En el cas que estigueu interessats en posar-vos amb contacte amb mi, aquest és el meu correu electrònic: pere.planells@gmail.com

HEXÀ-ESTABLES
Hexà-estables és un projecte on trobar una relació perceptiva amb la geometria de l'espai. Us trobeu davant sis cubs seccionats, on el protagonisme el té allò que no es veu directament i que dona nom al projecte i, no és altre cosa que la secció del cub sobre la que s'ajeu sobre terra cada una d'aquestes peces. Les sis peces tenen cada una d'elles una secció de recolzament diferent però amb les següents característiques: les tres primeres peces es recolzen sobre triangles equilàters, les dos següents sobre triangles isòsceles i la sisena i última sobre un triangle escalè. Las seccions dels cubs passen per les terceres parts en que han estat dividits els costats por on passa el tall que defineix cada una d'aquestes seccions. He aprofitat el projecte per retre homenatge a Euclides el pare, o com a mínim el recopilador, de la geometria de l'antiguitat que ha arribat a les nostres mans.
Hexà-estables 1. Homenatge a Euclides. Pere Planells 2015
Hexà-estables 2. Homenatge a Euclides. Pere Planells 2015
Hexà-estables 3. Homenatge a Euclides. Pere Planells 2015
Hexà-estables 4. Homenatge a Euclides. Pere Planells 2015
Hexà-estables 5. Homenatge a Euclides. Pere Planells 2015
Hexà-estables 6. Homenatge a Euclides. Pere Planells 2015
pereplanells.com   ,   nomesart.com    i    paintingcopy.com        pertanyen a Pere Planells i Bonet, amb seu al carrer Ample, 3B, 1r, 08350, Arenys de Mar, Barcelona.