PROJECTES

En el cas que estigueu interessats en posar-vos amb contacte amb mi, aquest és el meu correu electrònic: pere.planells@gmail.com

PROJECTES  ESCULTÒRICS
La realització de la meva tesi doctoral sobre la tradició geomètrica en el art occidental i sobre estructures modulars, va deixar en mi un profund senyal a l'hora de pensar i executar processos estètics. Aquest fet, va derivar, fins i tot, en una metodologia que vaig definir com a geometria generativa que es pot seguir en alguns dels documents-presentacions de factura més racionalista com Catalog Deli and projects, Flowers in the desert, Sapientis est ordinare and Cúbic i que finalment foren plasmats en un entorn a l'escultura, l'arbre dels vents.
Pere Planells 2004. Great blog with skylights. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.
Pere Planells 2004. Blogs with arched passing. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.
Pere Planells 2004. House with scale. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.
Pere Planells 2004. Open to the winds. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.
Pere Planells 2001. Ties. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Nàutic. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Trobada amb el mar. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Ca marí. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Escull. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Una ullada al mar. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Façana portuària. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Gavià. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
Pere Planells 2001. Sirena. Tècnica mixta, oli, ceres i barra conté sobre paper.. Projecte per a ésser realizat amb ferro corten.
pereplanells.com   ,   nomesart.com    i    paintingcopy.com        pertanyen a Pere Planells i Bonet, amb seu al carrer Ample, 3B, 1r, 08350, Arenys de Mar, Barcelona.