Esteu a la suit empordanesa de Pere Planells. En aquest espai web si desan, les obres realitzades per l'autor, al seu estudi de la carretera de Terroella, a Sant Pere Pescador. Una de les característiques de la majoria de les obres realitzades aquí, fou la utilització per al tractament dels acrílics de les mangueres de pressió. Aquesta és una época de producció breu, però intensa, que compren el curs acadèmic de 1983-1984, durant el qual en Pere va impartir classes a l'Institut Ramon Muntaner de Figueres.En guanyar a Madrid les oposicions a càtedra el seu destí en el surs següent, 1984-1985 va quedar lligat a les illes Canàries, on va triar la plaça com a Catedràtic de dibuix de l'Institut Andrés Bello de Santa Cruz de Tenerife.
L'Alt Empordà sempre ha deixat un senyal ben fort sobre l'artista que en regurlaritat retorna per aquelles terres tot i viure avui a Arenys de Mar, ell sempre ens ha confessat tenir bona part del seu cor, a la plana de l'alt empordà.

© Marià Roig

 


pereplanells.com   i   nomesart.com   pertanyen a Pere Planells i Bonet, amb seu al carrer Ample, 3B, 1r, 08350, Arenys de Mar, Barcelona.