OBRA EXPERIMENTAL CONCEPTUAL (HETERODÒXIES)

En el cas que estigueu interessats en posar-vos amb contacte amb mi, aquest és el meu correu electrònic: pere.planells@gmail.com

La meva és una obra que arranca de l'informalisme i la pintura gestual en una Eivissa que que els anys seixanta i setanta, tenia una vitalitat remarcable en el camp de les arts plàstiques. El debat expressiu era molt lliure i divers, tot i que les obres que presentaven les galeries de l'illa era majoritàriament abstracta e informalista hi havia una potent branca formalista amb representants realment interessants com foren Don Kunkel i especialment el Hans Hinterraiter. Pel tipus de vida que he portat i per la meva professió docent la meva obra ha estat, com ja he dit altres vegades, discontínua, així i tot he de reconeixer que sempre en mi he conservat aquest fil informal que vaig beure a la meva illa per aquells anys.
Pere Planells 2010, amb la col·laboració de Betlem Planells i Panxo Juli. Pintura sobre el catàleg Portoalegre. .
Pere Planells 2010 amb la col·laboració de Betlem Planells (pintant un detall a la image) i Panxo Juli. Pintura sobre el catàleg Portoalegre. .
Love war. Pere Planells 2012, amb la col·laboració hiperrealista de Betlem Planells (bistec).
Pere Planells. El pi de les tres branques. Element visual per encàrreg de Montse Mas i Joan Dulsat, per a l'escenari de la festa de Sant Joan que organitzaven com a caps de la comissió de la festa de Sant Joan.
Pere Planells. El pi de les tres branques (fragment). Element visual per encàrreg de Montse Mas i Joan Dulsat, per a l'escenari de la festa de Sant Joan que organitzaven com a caps de la comissió de la festa de Sant Joan.
A, e, i, o, u. Eivissa, Pere Planells 1974. Tempera sobre cartro.
Skyline. Arenys de Mar, Pere Planells 1991. Tècnica mixta sobre tela (fustes, pols de marbre, oli i guitrà)
Brisca Vergalunya !. Retrat conceptual del meu país. Pere Planells 1993, amb la col.laboració de Rosa Moreno, Toni Bellsolell, Roser Santgerman, Anna i Mariona.
Fragment de Brisca Vergalunya !. Retrat conceptual del meu país. Pere Planells 1993 amb la col.laboració de Rosa Moreno, Toni Bellsolell, Roser Santgerman, Anna i Mariona.
Fragment de Brisca Vergalunya !. Retrat conceptual del meu país. Pere Planells 1993 amb la col.laboració de Rosa Moreno, Toni Bellsolell, Roser Santgerman, Anna i Mariona.
Autoretrat conceptual. Pere Planells 1993. Penjador de roba, mirall, ones i gravats. Vista de conjunt de la ubicació on està situat el quadre.
Fragment de l'Autoretrat conceptual. Pere Planells 1993. Penjador de roba, mirall, ones i gravats. Vista de conjunt de la ubicació on està situat el quadre.
Fragment de l'Autoretrat conceptual. Pere Planells 1993. Penjador de roba, mirall, ones i gravats. Vista de conjunt de la ubicació on està situat el quadre.
Les poques armes del mascle. Pere Planells 1994, 51 x 51 cm, Oli i encolatge.
Mare, deixa'm anar a les muntanyes. Pere Planells 1994, 51 x 51 cm, Oli i encolatge. .
Carta. Pere Planells 1994, 51 x 51 cm, Acrílic i encolatge.
Alt Empordà . Pere Planells 1983, 100 x 150 cm, Tècnica mixta i encolatge.
pereplanells.com   ,   nomesart.com    i    paintingcopy.com        pertanyen a Pere Planells i Bonet, amb seu al carrer Ample, 3B, 1r, 08350, Arenys de Mar, Barcelona.