OBRA INFORMAL DE LA COL·LECCIÓ PARTICULAR

En el cas que estigueu interessats en posar-vos amb contacte amb mi, aquest és el meu correu electrònic: pere.planells@gmail.com

La meva és una obra que arranca de l'informalisme i la pintura gestual en una Eivissa que que els anys seixanta i setanta, tenia una vitalitat remarcable en el camp de les arts plàstiques. El debat expressiu era molt lliure i divers, tot i que les obres que presentaven les galeries de l'illa era majoritàriament abstracta e informalista hi havia una potent branca formalista amb representants realment interessants com foren Don Kunkel i especialment el Hans Hinterraiter. Pel tipus de vida que he portat i per la meva professió docent la meva obra ha estat, com ja he dit altres vegades, discontínua, així i tot he de reconeixer que sempre en mi he conservat aquest fil informal que vaig beure a la meva illa per aquells anys. Aquestes són les grans teles que acompanyen la meva vida quotidiana a Arenys de Mar, és a partir d'elles quan comença una evolució cap a una obra diferent més racionalista on les estructures formals van guanyant terreny i la meditació de l'entorn de l'art va solidificant nous conceptes.
Pere Planells. Dolor neuràlgic. Tècnica mixta sobre fusta. 130 x 200 cm.
Pere Planells. La caixa del temps. Tècnica mixta sobre fusta. 200 x 130 cm.
Pere Planells. Mandala 1. Tècnica mixta sobre tela. 200 x 130 cm.
Pere Planells. Mandala 2. Tècnica mixta sobre tela. 200 x 130 cm.
Pere Planells. Dues tesis sobre la propietat privada 1. Tècnica mixta sobre fusta. Diptic de dos mòduls de 50 x 50 cm.
Pere Planells. Dues tesis sobre la propietat privada 2. Tècnica mixta sobre fusta. Diptic de dos mòduls de 50 x 50 cm.
Pere Planells. Sediments. Tècnica mixta sobre tela, 100 x 150 cm
pereplanells.com   ,   nomesart.com    i    paintingcopy.com        pertanyen a Pere Planells i Bonet, amb seu al carrer Ample, 3B, 1r, 08350, Arenys de Mar, Barcelona.